Head Cube 3 80W.

Voorraad per winkel
De Head Cube 3 80 W is gebouwd voor comfort. Deze boot met brede leest is uitgerust met de Super Heat3 snel-instapbare binnenschoen voor dames. De schoen is voorzien van een unieke autoloop-technologie, die binding geactiveerd is dus de boot is altijd in de correcte modus. Eigenschappen Head Cube 3 80 W: Shell: PU/SL SuperHeat3 quick entry Sport frame voetbed 35 mm klittenband 2 micro-verstelbare legerende gespen 1 brede micro-verstelbare legerende gesp 1 Supermacro palrad Geïntegreerde automatische loop-ski stand Kleur: Black
EAN code
2013002278177
Artikelnummer leverancier
606218
Merk
HEAD
Kleur
antraciet
Artikel Structuurcode
45912
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.