Betaal mogelijkheden

U kunt uw bestelling veilig betalen met één van de volgende betaalmogelijkheden:
 

ideal

iDeal

Wanneer u internetbankiert bij uw bank kunt u kiezen voor betaling met iDeal. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch naar de beveiligde website van iDeal geleid. Na het betalen keert u terug naar deze website. De betaling is daarmee direct voldaan en in de meeste gevallen wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan het gebruik van iDeal.
 

After Pay

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend.

creditcard

Creditcard

U kunt er ook voor kiezen om met de Creditcard Visa, Maestro of Mastercard te betalen. Uw Creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een Creditcard veilig.

1. Plaats uw bestelling en kies voor betalen met Creditcard 
2. Vul uw Creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de Credit Card. 
3. De gegevens worden naar de Creditcard maatschappij verstuurd. 
4. In veel gevallen moet u de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via Internet. Met 3D Secure en verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. 
5. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht en wordt je de bestelling verzonden. 
6. In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie je Creditcard maatschappij).
 

 PayPal

PayPal

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.
 

 bancontact mistercash

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is de Belgische marktleider in elektronische betalingen en is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. Uw betaling verloopt veilig, snel en transparant. U geeft eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u uw identiteit en uw betaling.

 

KBC

Met de KBC betaalmethode kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC veilig en gemakkelijk online betalen. De betaling wordt direct en veilig verwerkt. 

Apple Pay 

Apple Pay is de internationale betaalmethode van Apple. Deze betaalmethode kunt u op uw telefoon installeren. Met Apple Pay kunt u snel, veilig en gemakkelijk betalen. 

Belfius

Met de Belfius betaalmethode kunnen Belgische klanten snel, veilig en gemakkelijk online betalen.