FISCHER - Rc4 The Curv GT 95 ws - zwart combi

Rc4 The Curv GT 95 ws
Voorraad per winkel
Voor degenen die van hoogwaardige skischoenen met een smalle pasvorm houden, heeft het merk FISCHER het RC4 THE CURV GT 95 VACUUM WALK WS damesmodel ontwikkeld. Een echt juweeltje van efficiëntie en lichtheid, het biedt het voordeel dat het aanpasbaar is. Wat is het belangrijkste? Het is comfort. VACUUM-technologie zorgt voor eersteklas maatwerk voor materiaal dat alleen op jou en je lichaamstype lijkt. U kunt dus urenlang skiën zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vermoeidheid die zich uitstrekt over uw gewrichten. Hieraan wordt de SOMATEC-technologie toegevoegd: hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de voet gerespecteerd, evenals de natuurlijke beweging en pas. Resultaat? Minder energieverlies voor de skiër. Voor details zult u de Grip Walk-zool waarderen, waarmee u rustig de ijzige parkeerplaats kunt naderen wanneer u de hellingen nadert.
EAN code
2013004203900
Artikelnummer leverancier
U15220
Merk
FISCHER
Kleur
zwart combi
Artikel Structuurcode
45912
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.