ELAN - elan w-studio insomnia liteti ls - Zwart-Blauw

elan w-studio insomnia liteti ls
€ 359,99 € 479,99
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
De Insomnia Lite is een technisch wonder. Ontwikkeld met Elan's meest geavanceerde asymmetrische ski-ontwerp gemaakt voor vrouwen, de Amphibio Truline W-technologie, kent de Insomnia Lite geen compromissen als het gaat om kracht en precisie of comfort en controle. De lichtgewicht gelamineerde houten kern is versterkt met Amphibio Truline door de energieoverdracht van de skiër naar de ski te optimaliseren met een krachtige rebound en stabiele stabiliteit om gemakkelijk te draaien en voor een uitgebalanceerde controle. Als bijproduct van het efficiënte ski-ontwerp wordt energie bespaard om de hele dag te skiën. Met de Insomnia Lite ski je slimmer, lichter en sterker.
EAN code
3838855732725
Kleur
Zwart-Blauw

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar: 

Sportenski.nl
Gedempte Molenwijk 16
8442 BG Heerenveen