ELAN - elan amphibio 15ti fx - Blauwlicht

€ 649,99
De ELAN amphibio 15ti fx is de perfecte ski voor skiërs die op zoek zijn naar een betrouwbare ski met veel prestaties. Deze ski is uitgerust met een innovatief Elan Amplified Rocker Profile met blauwlicht technologie, waardoor uw ski's soepeler, controleerbaarder en responsiever zijn. De ski is voorzien van een carbon-composiet constructie voor extra stijfheid en kracht, plus een Woodcore voor flexibiliteit en schokdemping. De ski is licht van gewicht, waardoor uw ski's eenvoudiger te sturen zijn. Deze ski is ideaal voor skiërs die de vrijheid willen ervaren om optimaal te presteren op de piste.
Voorraad per winkel 168 176
Intersport Heerenveen
Dé ski voor het verkennen van de hele berg! Hij combineert een beheersbaar gevoel om progressie na te streven met de veelzijdigheid om van elke dag jouw beste dag in de sneeuw te maken.
EAN code
3838855737249
Artikelnummer leverancier
601.10210.000
Merk
ELAN
Artikel Structuurcode
45901
Voorraad per winkel 168 176
Intersport Heerenveen

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.