Skisokken

Skisokken

Producten 25-31 van 31

Van laag naar hoog sorteren
  1. Falcon snow
    Falcon snow
    Voor € 13,99 Van € 16,99
  2. Falcon coolly
    Falcon coolly
    Voor € 23,99 Van € 29,99
  3. Falcon victor
    Falcon victor
    Voor € 13,99 Van € 16,99
  4. Falke Sk 2 Skikous Heren
    Falke Sk 2 Skikous Heren
    Voor € 26,99 Van € 32,99
  5. Falke Sk 2 Skikous Dames
    Falke Sk 2 Skikous Dames
    Voor € 29,99 Van € 32,99
  6. Falke Falke SK Energ. Woman
    Falke Falke SK Energ. Woman
    Voor € 39,99 Van € 49,99
  7. Falke Falke Sk Energ.
    Falke Falke Sk Energ.
    Voor € 39,99 Van € 54,99
Page
per pagina

Optimaal comfort met onze skisokken 

Wij begrijpen dat comfort van essentieel belang is tijdens het skiën. Onze collectie skisokken is zorgvuldig samengesteld om jou warmte, ondersteuning en stijl te bieden. Ontdek waarom onze skisokken een must-have zijn voor elke skiër die op zoek is naar de ultieme voetbescherming.

Warmtebehoud op de piste 

Niets kan een dag op de piste zo bederven als koude voeten. Onze skisokken zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om je voeten warm te houden, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. De isolerende materialen zorgen voor een uitstekende warmtebehoud, terwijl de ademende eigenschappen oververhitting voorkomen. Zo ben je verzekerd van optimale prestaties, ongeacht de temperatuur.

Ondersteuning van top tot teen

Een goede pasvorm is cruciaal voor de prestaties van skisokken en elke skiër heeft unieke behoeften. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van skisokken die perfect aansluiten op jouw voeten en ski-uitrusting. Of je nu op zoek bent naar compressie, demping of extra ondersteuning, wij hebben de ideale skisokken voor jou.

Trendy skisokken voor elke skiër

Naast functionaliteit hechten we ook veel waarde aan stijl. Onze collectie skisokken omvat een breed scala aan trendy ontwerpen, kleuren en patronen, zodat je niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol op de piste verschijnt. Van gedurfde prints tot subtiele tinten, we hebben skisokken die passen bij elke voorkeur.

Langdurig plezier op de piste

Om langdurig plezier te hebben van je skisokken, is goed onderhoud van groot belang. Volg de wasinstructies op het label nauwkeurig en vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Zorg ervoor dat je skisokken volledig droog zijn voordat je ze opbergt om schimmelvorming te voorkomen. Bij Intersport de Leeuw Heerenveen delen we graag onze tips, zodat je skisokken in optimale staat blijven voor vele wintersportseizoenen.

Ontdek het comfort, de ondersteuning en de stijl van onze skisokken bij Sport&Ski Intersport de Leeuw. Wij streven ernaar om van jouw wintersport een top avontuur te maken. Ook hebben we toffe skibroekenskibrillen en mid-layers. We doen er alles aan om jou comfortabel en in stijl die piste af te laten gaan. Boven de €50,- wordt jouw bestelling al gratis bezorgd. En wanneer je voor 17.00 uur bestelt wordt het vandaag nog verzonden. Kom je liever langs in één van onze winkels om ons assortiment in het echt te zien? Ook dan staan wij voor je klaar!