Verzenden en retourneren

Verzending per normale post

Uw bestelling wordt deugdelijk verpakt en verzonden met TNT Post (aangetekend). De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen € 5,-. De verzendkosten binnen Europa bedragen € 15,-. Vanaf € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht (dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland)!

Ruilen en retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u deze - mits ongebruikt en in originele verpakking - retourneren. Als u één of meer artikelen wilt retourneren, dan kunt u onderstaand retourformulier downloaden.

U kunt ook hier het retourformulier downloaden (dit formulier wordt ook meegezonden bij elke bestelling).

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar:

t.a.v. Intersport Superstore Roden

Gedempte Haven 3 

9301 LN Roden

Afkoelingsperiode

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht om uw bestelling zonder opgaaf van redenen binnen 7 werkdagen te retourneren. Er bestaan enkele uitzonderingen op het recht op retour, bijvoorbeeld wanneer het bestelde speciaal voor u is gemaakt of besteld.

Als u iets naar ons terug wilt sturen, dient u vooraf eerst contact op te nemen met Skaterscorner.nl om de retourzending te melden. U kunt het bestelde - mits ongebruikt en ongeschonden - in de originele verpakking naar ons retourneren. U draagt daarbij zelf de kosten van de retourzending. Eventueel reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk aan u terugbetaald, eventueel verminderd met de kosten van rembours of aangetekend verzenden.