THE INDIAN MAHARADJA - 0 solid 20 - Groenlicht

The Indian Maharadja 0 solid 20 groenlicht is een stijlvolle en elegante lamp die geschikt is voor bijna elke kamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een tijdloze vormgeving die in elk interieur past. De lamp heeft een heldere, warmwitte gloed die het gehele kamer verlicht. De lamp is eenvoudig te installeren en te onderhouden. De Indian Maharadja 0 solid 20 groenlicht is de perfecte keuze voor een stijlvolle verlichting in elke ruimte.
Voorraad per winkel
t±The Indian Maharadja Solid 20 is afkomstig uit de Solid serie van The Indian Maharadja. De bekende Solid sticks zijn bij uitstek geschikt voor de allrounder. Materiaal & Carbonpercentage De Solid 20 is een soepele veldstick die zorgt voor een goede mix van power en optimale controle. Deze stick bestaat voor 20% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid. Kromming & Krul De kromming van 24mm op een hoogte van 250mm is ideaal voor de allround speler, die zowel over techniek beschikt als een goede, strakke pass. Doordat de kromming iets lager ligt dan de Mid Bow geeft deze stick iets meer speelgemak bij een dribbel. De stick beschikt over een Midi-krul. Deze haak zit tussen een Micro en Maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.
EAN code
8719743804197
Artikelnummer leverancier
10201011-310
Merk
THE INDIAN MAHARADJA
Artikel Structuurcode
37922
Voorraad per winkel

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.