Tenniskleding voor heren

Heren

Producten 37-48 van 122

Van laag naar hoog sorteren
  1. SJENG SPORTS - dorsey - Groen
    SJENG SPORTS - dorsey - Groen
    € 79,99
  2. SJENG SPORTS - brandon - Marine
    SJENG SPORTS - brandon - Marine
    € 59,99
  3. SJENG SPORTS - daniel - Marine
    SJENG SPORTS - daniel - Marine
    € 79,99
  4. SJENG SPORTS - aldwin - Kobalt
    SJENG SPORTS - aldwin - Kobalt
    € 79,99
  5. SJENG SPORTS - tom - Kobalt
    SJENG SPORTS - tom - Kobalt
    € 19,99
  6. SJENG SPORTS - blade - Groen
    SJENG SPORTS - blade - Groen
    € 59,99
  7. SJENG SPORTS - blade - Marine
    SJENG SPORTS - blade - Marine
    € 59,99
  8. SJENG SPORTS - coster - Groen
    SJENG SPORTS - coster - Groen
    € 49,99
  9. SJENG SPORTS - evron - Marine
    SJENG SPORTS - evron - Marine
    € 59,99
  10. SJENG SPORTS - tom - Zwart
    SJENG SPORTS - tom - Zwart
    € 19,99
  11. SJENG SPORTS - brun - Marine
    SJENG SPORTS - brun - Marine
    € 59,99
  12. SJENG SPORTS - coster - Marine
    SJENG SPORTS - coster - Marine
    € 49,99
Page
per pagina

Tenniskleding voor heren kopen

Heb jij alles wat je nodig hebt voor een succesvolle competitie? Met onze collectie tenniskleding voor heren sta jij nog zelfverzekerder op de baan. Ben je een beginnende tennisser of competitiespeler? Hoe ervaren je ook bent, in onze tenniskleding sta jij comfortabel én in stijl op de baan. Je bent continu aan het bewegen dus het is belangrijk dat je kleding licht is en fijn zit. In onze collectie vind je tennisshirts, tennisshorts, tennisjacks, tennissokken en bijbehorende accessoires. Speel jouw beste match in onze tenniskleding voor heren!

Tennisshirts

Om vrij te kunnen tennissen is het van belang dat de stof van het shirt zacht aanvoelt, niet irriteert en soepel mee rekt met iedere dynamische beweging. Daarnaast wil je kleding dragen die vocht absorbeert en zweet optimaal afvoert. De meeste tennisshirts in onze collectie zijn dan ook voorzien van een speciale technologie om zweet af te voeren. Bij Nike is dit bijvoorbeeld de Dri-Fit collectie en bij Adidas de Climalite collectie. Probeer tennisshirts van katoen te vermijden en kies voor polyester als tussenoplossing.

Tennisbroek

Naast een tennisshirt is een tennisbroek belangrijk. Vaak wordt er gespeeld in een tennisshort waar je veel bewegingsvrijheid in hebt. De nieuwe collecties werken met speciale technologieën waardoor je minder last hebt van de warmte en zweet direct wordt afgevoerd. De juiste tennisbroek helpt jou de focus te houden tijdens een spannende wedstrijd en zorgt ervoor dat jij razendsnel over de baan beweegt. Het is uiteraard een aanrader om een tennisbroek of tennisshort te kiezen met zakken voor de tennisballen. Comfort is natuurlijk belangrijk bij een tennisbroek.

Tennisjack

Wanneer de temperatuur buiten weer naar beneden gaat is het fijn om een tennisjack te dragen om de kou tegen te gaan. Een tennisjack zorgt ervoor dat je lichaam droog blijft tijdens het tennissen door het ademende materiaal. Ook bevatten onze tennisjacks goede ventilatie. Je lichaam blijft zo goed op temperatuur en koelt niet af.

Tennissokken

Je tennisoutfit is nu bijna compleet, alleen de tennissokken ontbreken nog. Sokken zijn net zo belangrijk als je tennisschoenen en kunnen blessures voorkomen. Bij de aanschaf van tennissokken moet je letten op de ventilatie, demping en de afvoering van zweet. Wanneer je sokken draagt zonder deze eigenschappen en flinke zweetvoeten krijgt dan is de kans groot dat je blaren krijgt of sportblessures. Ook kun je ervoor kiezen om compressiesokken te gaan dragen. Compressiesokken stimuleren de doorbloeding van de spieren. De spieren worden zo sneller voorzien van zuurstof. Tevens geven de compressiesokken extra stabiliteit aan de kuit en achillespees.

Tenniskleding voor heren koop je bij Intersport de Leeuw

In onze ruime collectie vind je tenniskleding voor heren van grote merken als Nike, Sjeng Sports, Tecno Pro, Dunlop, Falke, Falcon en Adidas. Bij ons vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. Boven de €50,- wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Kom je liever langs in één van onze winkels? Ook dan staan wij voor je klaar!