SALOMON - s/pro hv x80 cs w blac - Zwart

s/pro hv x80 cs w blac
Voorraad per winkel
Deze skischoen is ontwikkeld met de specifieke morfologie van vrouwen in gedachten en biedt de perfecte balans tussen prestatie en pasvorm als een klassieke S / PRO, maar hij heeft een anatomische leest van 102 mm voor meer inclusiviteit. De opnieuw ontworpen bredere schaalconstructie biedt meer ruimte, zodat u kunt genieten van de perfecte balans tussen comfort en prestatie.
EAN code
0193128318505
Artikelnummer leverancier
L41239100
Merk
SALOMON
Kleur
Zwart
Artikel Structuurcode
45912
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.