ROSSIGNOL - Pure Elite 90 - n.v.t.

Pure Elite 90
€ 277,99 € 369,99
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
De Pure Elite 90 levert bekroonde kracht en precisie in een aanpasbaar, schoenfittervriendelijk ontwerp. De laatste schaal van 98 mm heeft een vrouwspecifieke vorm en een Sensor Blade-schaal met een ontworpen ontwerp dat vermindert het gewicht en voert energie rechtstreeks de ski in. Met een verstelbare flex kunt u de prestaties afstemmen op uw behoeften. De voeringen zijn voorzien van merinowol-isolatie en kunnen worden aangepast voor superieur comfort en warmte. Strakke pasvorm - De skinny-fit voor dames heeft een leest van 98 mm voor een comfortabele pasvorm met een laag volume. Gemakkelijke toegang - Zachter plastic rond de wreef zorgt voor een gemakkelijkere opening van de overlapping van de laars voor een soepele in- en uitstap. Geoptimaliseerde krachtoverbrenging - Sensorbladschaalconstructie vermindert het gewicht terwijl het vermogen efficiënt door de voorkant van de schoen en in de ski wordt gedreven. Verstelbare Flex - Een eenvoudige aanpassing van de ruggengraat zorgt voor een groter flexbereik voor aangepast vermogen, prestaties en comfort. Aangepast comfort - Op maat gemaakte voeringen bieden interne aanpassing voor meer comfort en ondersteuning. Natuurlijke warmte, sneldrogend - De voering is voorzien van merinowol voor warmte, ademend vermogen en geurcontrole.
EAN code
2013004337094

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar: 

Sportenski.nl
Gedempte Molenwijk 16
8442 BG Heerenveen