ROLLERBLADE - rollerblade macroblade 90 w neutral - Grijs-Multicolour

rollerblade macroblade 90 w neutral
Voorraad per winkel
Til je prestaties naar een hoger niveau met de Macroblade 90 W van Rollerblade! De comfortabele nieuwe Form 5 Star Fit liner. de 90 millimeter wielen met SG9 lagers en de uitstekende performance geven je skateskills een ware upgrade. Trek de Macroblade 90 W aan en voel je een met de skate!
EAN code
8050459822786
Artikelnummer leverancier
RS07100500-A06
Merk
ROLLERBLADE
Kleur
Grijs-Multicolour
Artikel Structuurcode
41952
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.