Reece reece power player glove

De Reece Power Player Glove is uniek ontworpen voor het ultieme comfort en optimale prestaties. Deze geweldige accessoire is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een gewatteerde polsband die een aangename pasvorm en een perfecte grip biedt. Deze geweldige sportaccessoire is verkrijgbaar in een stoere zwart/zwart/wit combinatie en is perfect voor alle sportliefhebbers. De Reece Power Player Glove is een must-have voor iedereen die de beste prestaties wil halen.
Voorraad per winkel

Reece Reece Power Player Glove

De Reece Reece Power Player Glove is een soepele en duurzame handschoen die geschikt is voor alle sportactiviteiten. De handschoen is ontworpen met een ademende stof, waardoor uw handen koel en comfortabel blijven tijdens het spelen. De handschoenen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan. De handschoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting, zodat u ze makkelijk aan en uit kunt doen. Bovendien hebben ze een rubberen palm voor een betere grip. De Reece Reece Power Player Glove is verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit en is verkrijgbaar in de maten Uni.

Technische eigenschappen

  • Gemaakt van duurzame stof
  • Ademend materiaal voor een koel en comfortabel gevoel
  • Voorzien van een klittenbandsluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken
  • Rubberen palm voor een betere grip
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit en de maat UNI.

Samenvatting

De Reece Reece Power Player Glove is een duurzame handschoen die geschikt is voor alle sportactiviteiten. De handschoen is gemaakt van ademende stof, waardoor uw handen koel en comfortabel blijven tijdens het spelen. De handschoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting en rubberen palm voor een betere grip. Verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit en de maat UNI.

EAN code
8718726421581
Artikelnummer leverancier
889027-8180
Merk
REECE
Kleur
Black/Black/White
Artikel Structuurcode
37819
Voorraad per winkel

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.