Reece reece comfort half finger glove

De Reece Comfort Half Finger Glove is de perfecte sportaccessoire voor iedereen die wil genieten van een comfortabel en stijlvol sportoutfit. Deze duurzame handschoen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen voor extra comfort. De unieke kleurcombinatie van zwart, wit en zwart geeft de handschoen een moderne, sportieve look. De Reece Comfort Half Finger Glove is een must-have accessoire voor elke sportliefhebber.

Beschikbare kleuren

  • Reece reece comfort half finger glove
  • Reece reece comfort half finger glove
  • Reece COMFORT HALF FINGER GLOVE BLACK
  • Reece COMFORT HALF FINGER GLOVE
Voorraad per winkel

Reece Reec Comfort Half Finger Glove

De Reece Reec Comfort Half Finger Glove is de perfecte accessoire voor sportieve activiteiten. De handschoen is gemaakt van een ademend materiaal dat de handen koel en droog houdt tijdens het sporten. De handschoen heeft een sleutelbeen constructie die het draagcomfort verbetert en de duurzaamheid verhoogt. De handschoen heeft een klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm. De handschoen is verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit en is geschikt voor uniseks.

Technische eigenschappen

  • Ademend materiaal voor optimaal draagcomfort
  • Sleutelbeenconstructie voor extra duurzaamheid
  • Klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit
  • Geschikt voor uniseks

Samenvatting

De Reece Reec Comfort Half Finger Glove is een perfecte accessoire voor iedereen die actief bezig is. De handschoen is gemaakt van ademend materiaal en heeft een sleutelbeen constructie voor extra duurzaamheid en een klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm. De handschoen is verkrijgbaar in de kleur zwart/zwart/wit en is geschikt voor uniseks.

EAN code
8718726396780
Artikelnummer leverancier
889025-8000
Merk
REECE
Kleur
Black/Black/White
Artikel Structuurcode
37819
Voorraad per winkel

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.