PRINCESS - jr. no excuse ltd2 mb nv/bl - Blauwdonker-Blauw

€ 59,99
PRINCESS jr. is een modieus kledingstuk dat perfect past bij elke gelegenheid. De kleding is gemaakt van een stevig, duurzaam materiaal dat comfortabel draagt. De stijlvolle blauwdonker-blauwe kleur van het ontwerp geeft het kledingstuk een klassieke look. Laat zien dat je stijl hebt met PRINCESS jr.!
Voorraad per winkel 34
Intersport Heerenveen
De Princess No Excuse junior serie wijkt grafisch volledig af van de Princess collectie door gebruik te maken van de nieuwe foil technology. Deze allround composite junior stick is geschikt voor de jeudige speler die op zoek is naar iets meer POWER. De shape en de haak zijn zo op elkaar afgestemd dat je het maximale rendement uit deze stick haalt. De mix tussen carbon en fiberglas zorgt voor een flinke dosis power en het ideale balgevoel.
EAN code
8717264760336
Artikelnummer leverancier
33025156000
Merk
PRINCESS
Kleur
Blauwdonker-Blauw
Artikel Structuurcode
37923
Voorraad per winkel 34
Intersport Heerenveen

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.