NIDECKER - SNB Score - zwart combi

SNB Score
€ 239,99 € 299,99
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
De Score is bedoeld voor rijders die graag hardlopen op hoge snelheid en hun all-mountain-vaardigheden zo snel willen verbeteren als ze willen. Gemakkelijk te besturen en zacht genoeg om een soepele, vermoeidheidsvrije rit te bieden, de Score geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om snel vooruitgang te boeken. De directionele vorm met slechts 1 cm verschil tussen de nose en de tail geeft het board een geweldige drive en maakt het gemakkelijk om te switchen. Het bevat: onze standaard Full Wood Core, gemaakt van populier gecombineerd met beuken versterkingen in de nose en tail voor optimale lichtheid, pop, responsiviteit en duurzaamheid; en onze beproefde, klassieke sandwichconstructie, gebouwd met behulp van de hoogwaardige materialen .
EAN code
2013004337087
Kleur
zwart combi

 

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar: 

Sportenski.nl
Gedempte Molenwijk 16
8442 BG Heerenveen