NIDECKER - SNB Merc - zwart combi

SNB Merc
€ 279,99 € 349,99
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
De Nidecker snowboard Merc is ontworpen voor snowboarders die plezier willen hebben op de berg en alle aspecten van hun rit willen verbeteren. De directionele shape met slechts 1 cm verschil tussen de nose en de tail geeft het board een geweldige drive, maar maakt het gemakkelijk om te switchen. Het beschikt over: onze Premium Sandwich-constructie gemaakt met geavanceerde materialen zoals carbon voor extra duurzaamheid en verbeterde schokabsorptie; onze Standard Camrock driefasige camber constructie met toegevoegde rocker in de nose en tail, en traditionele camber tussen de bindingen voor extra pop en controle; en onze extra duurzame, responsieve en lichtgewicht Master Core, gebouwd met de perfecte harmonie van verschillende houtsoorten en dichtheden voor een superieure verhouding tussen gewicht en prestatie.
EAN code
2013004337063
Kleur
zwart combi

 

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar: 

Sportenski.nl
Gedempte Molenwijk 16
8442 BG Heerenveen