Mc David KNIEBAND

Voor € 17,99 Van € 19,99
Mc David KNIEBAND 510R is de perfecte accessoire voor iedereen die actief is in sport en fitness. Deze knieband biedt een betrouwbare ondersteuning die comfortabel zit en zorgt voor een optimale spierherstel. De knieband is zwart van kleur en is unisex. Dankzij de hoogwaardige materialen is de knieband sterk, duurzaam en geeft het optimale ondersteuning. De Mc David KNIEBAND 510R is de perfecte accessoire voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare ondersteuning tijdens sportactiviteiten.
Voorraad per winkel S M L XL XXL ONE
Intersport Heerenveen
Intersport Roden
Intersport Sneek
Deze McDavid elastische kniebandage 510 ondersteunt de knie aan de hand van een lichte compressie met warmtebehoudend neopreen. De bandage is zowel tijdens als na het sporten te gebruiken en werkt het best ter verhelping van lichte pijn aan de knie. McDavid hanteert drie verschillende beschermingsniveaus. De McDavid kniebandage 510 heeft een beschermingsniveau van level 1. Dit wil zeggen dat de bandage een lichte bescherming biedt voor de knie.
EAN code
2013000011462
Artikelnummer leverancier
510R
Merk
MC DAVID
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
49862
Voorraad per winkel S M L XL XXL ONE
Intersport Heerenveen
Intersport Roden
Intersport Sneek

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.