Mc David ENKELBAND

Voor € 17,99 Van € 19,99
Voorraad per winkel S M L XL
Intersport Heerenveen
Intersport Roden
Intersport Sneek
Deze sleeve biedt ook ondersteuning en bescherming door de 2-zijdige elastisch geweven bandage. Deze sleeve is volledig luchtdoorlatend en bevat geen neopreen. Past zowel links als rechts. De sleeve is verkrijgbaar in de kleur zwart en de samenstelling bestaat uit: 65% polyester / 25% rubber / 10% nylon.
EAN code
637502
Artikelnummer leverancier
511R
Merk
MC DAVID
Kleur
zwart
Artikel Structuurcode
49861
Voorraad per winkel S M L XL
Intersport Heerenveen
Intersport Roden
Intersport Sneek

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.