K2 - benes - Zwart

Voor € 206,99 Van € 229,99
De K2 Benes is een schoen die is ontworpen voor vrouwen die weten wat stijl is. Deze stijlvolle sneakers hebben een unieke zwarte kleur en een strak design waardoor je de show steelt, waar je ook bent. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden langdurige comfortabele ondersteuning voor je voeten. K2 Benes zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.
Voorraad per winkel 9
Snow & Co
De K2 Benes BOA is een superfijne, comfortabele snowboardschoen met het mooie BOA sluitsyteem. Openen en sluiten doe je met een draai aan de knop. De schoen is echt super licht.
EAN code
0886745875291
Artikelnummer leverancier
11E2023 Benes
Merk
K2
Kleur
Zwart
Artikel Structuurcode
46932
Voorraad per winkel 9
Snow & Co

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.