Hummel Milton Elite Bag

De Hummel Milton Elite Bag is de perfecte accessoire voor actieve personen. De stijlvolle oranje kleur zorgt voor een opvallende look en is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor langere uitstapjes en sportevenementen. Deze tas is sterk, waterdicht en heeft een praktische indeling met ruimte voor al je spullen. Geniet van optimaal draagcomfort met de brede schouderriemen en voorkom schade aan je spullen met de stevige ritsen. De Hummel Milton Elite Bag is een onmisbaar item voor iedereen die graag onderweg is.
Voorraad per winkel

Hummel Milton Elite Bag

De Hummel Milton Elite Bag is een stijlvolle accessoire waarmee je je sportoutfit naar een hoger niveau tilt. De tas is vervaardigd van duurzaam polyester materiaal en heeft een stijlvol ontwerp met attractieve kleurstellingen. Dankzij de schouderbanden is de tas comfortabel draagbaar en het grote hoofdvak biedt ruimte voor al je sportspullen.

Technische Eigenschappen

  • Gemaakt van duurzaam polyester materiaal
  • Ontworpen in stijlvolle kleurstellingen
  • Comfortabele schouderbanden
  • Groot hoofdvak
  • Ruimte voor al je sportspullen
  • Geschikt voor trainingen en competities

Samenvatting

De Hummel Milton Elite Bag is een stijlvolle accessoire waarmee je je sportoutfit naar een hoger niveau tilt. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, het heeft een stijlvol ontwerp met attractieve kleurstellingen. Dankzij de schouderbanden is de tas comfortabel draagbaar en het grote hoofdvak biedt ruimte voor al je sportspullen. Geschikt voor trainingen en competities.

EAN code
2013001211922
Artikelnummer leverancier
184824
Merk
HUMMEL
Kleur
oranje
Artikel Structuurcode
49822
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.