HEAD - Supershape I.Speed SW - n.v.t.

Supershape I.Speed SW
Voorraad per winkel
De Head Supershape i. Speed SW ski’s zijn echte racers waarmee u gemakkelijk medium en grote bochten kunt maken. Deze Head ski’s zijn smaller van model en kunnen uw skills echt tot hun recht laten komen. De ski’s zijn voorzien van een houten kern met WC Sandwich Cap Construction waarmee u goede responsiviteit en ultieme performance zult ervaren. Deze Head Supershape i. Speed SW ski’s worden geleverd met PRD 12 GW bindingen, hierdoor zijn de bindingen compatibel met skischoenen met GripWalk.
EAN code
2013004280529
Artikelnummer leverancier
313329
Merk
HEAD
Artikel Structuurcode
45901
Voorraad per winkel

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.