HEAD - supershape e. magnum - Zwart-Groen

supershape e. magnum
Voorraad per winkel
T: De Supershape e-Magnum is ontworpen voor de klassieke skiër die op alle terreinen op zoek is naar een soepele performance ski. Iets meer vergevingsgezind dan een high-performance race ski, zorgt de e-Magnum voor een top-level performance karakter en makkelijke hanteerbaarheid voor de ultieme plezier dag op (en zelfs buiten) de piste. Net als de rest van de silo heetf de e-Magnum HEAD's nieuwe innovatieve EMC technologie die de vibraties reduceert en de stabiliteit verhoogt voor een algemeen soepelere afdaling. De e-Speed garandeert ook een optimale gewicht en balans verdeling, en een perfecte balans en controle dankzij HEAD's Graphene technologie. Hoe lang de dag ook is, de e-Magnum is de ski om te vertrouwen op en buiten de piste. PRD 12 GW De PRD 12 GW binding transformeert jou in een allround berg atleet. PowerRail technologie voelt solide onder je voeten op elk terrein, met verbeterde stabiliteit en duurzaamheid. Natuurlijk, kun je vertrouwen op makkelijke hanteerbaarheid, maximale flexibiliteit en optimale prestatie. Met GripWalk, jouw Type A-Alpine ISO 5355 en GripWalk ski schoen zijn altijd goed vast , zoals altijd. De ATF (Anti Friction Slider) biedt je niet alleen contante release waarden, maar centraliseert snel en precies jouw skischoen. Je ben teen winnaar met deze binding.
EAN code
0724794321515
Artikelnummer leverancier
313300
Merk
HEAD
Kleur
Zwart-Groen
Artikel Structuurcode
45901
Voorraad per winkel

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.