FISCHER - Rc4 The Curv DTX MT - n.v.t.

Rc4 The Curv DTX MT
Voorraad per winkel
De Fischer RC4 the Curv DTX heeft een extreem dynamisch karakter. Breed inzetbaar dankzij de mix van drie radiussen en een energieke kern. Het knal gele belag is van WorldCup kwaliteit en zorgt voor een ongekend snelheid potentieel. Dit is een ski voor actieve en ervaren skiërs die alle soorten pistes met snelheid willen berijden maar op zoek zijn naar een ski die veelzijdiger is dan een echte race ski.
EAN code
2013004203856
Artikelnummer leverancier
P08220
Merk
FISCHER
Artikel Structuurcode
45901
Voorraad per winkel

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.