FISCHER - rc one 78 gt ws tpr + rsw 10 pr - Blauw-Blauw

De FISCHER rc one 78 gt ws tpr + rsw 10 pr is een echte must-have voor elke skiër. Deze ski heeft een prachtige blauw-blauwe kleur en is gemaakt van duurzaam materiaal. Hij is geschikt voor veeleisende pistes en biedt maximale controle in de bochten. Het unieke technologische ontwerp van de ski geeft een verbeterde stuurprestatie en de Rocker Sidecut profielen zorgen voor een uitstekende stabiliteit op de piste. De FISCHER rc one 78 gt ws tpr + rsw 10 pr is je ideale partner op de piste voor een ultieme ski-ervaring.
Voorraad per winkel
T:Gemakkelijk draaien en uitstekende controle maken de RC One 78 GT helemaal voor plezier en actie. Titanale versterking zorgt voor responsiviteit en rebound, met Turn Zone-ontwerp voor een soepele rit.
EAN code
9002972511158
Artikelnummer leverancier
P16620
Merk
FISCHER
Kleur
Blauw-Blauw
Artikel Structuurcode
45902
Voorraad per winkel

ski lengte advies

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.