FISCHER - Ranger One 130 Vacuum Walk - blauw

Ranger One 130 Vacuum Walk
Voorraad per winkel
De Ranger One maakt indruk met zijn verbazingwekkend minimaal gewicht, wat het ultieme prestatievoordeel is wanneer je diep in poeder zit of een bootpack instelt om het poeder te bereiken. Of je nu in de sneeuw klimt, of gewoon een ijzige parkeerplaats oversteekt, de geïntegreerde ski / wandelhendel met zijn royale bewegingsbereik maakt een gemakkelijkere, natuurlijkere pas mogelijk, terwijl GripWalk-zolen superieure tractie bieden. Het is de prestatie die je nodig hebt, met het onverslaanbare comfort waar je dol op bent. Dankzij het ontwerp met zwevende tonguitgang kunt u gemakkelijk in en uit de Ranger One komen, zelfs bij veel kou. De onderste schaal is in hoge mate aanpasbaar met Fischer VACUUM zodat je elke minuut van de dag op de berg kunt genieten zonder drukpunten en een pasvorm die de optimale combinatie is van prestaties en comfort. De Ranger One is geselecteerd uit een groot aantal inzendingen als een uitstekend product en heeft de ISPO AWARD gewonnen, het hoogste kwaliteitskeurmerk voor sportartikelen.
EAN code
2013004203634
Artikelnummer leverancier
U14120
Merk
FISCHER
Kleur
blauw
Artikel Structuurcode
45911
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.