DUNLOP - nt r5.0 lite - Blauwdonker-Multicolour

nt r5.0 lite
€ 178,99 € 209,99
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL)
  • Altijd de laagste prijs
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Profiteer van de PACKAGE DEAL !
+
Dunlop match 3pet
20%
€ 6,99 € 7,50
=
Bespaar extra € 1,40
€ 184,58
De NT R5.0 Lite is een perfect racket voor de tennisser die op zoek is naar optimale controle en power. De NT R5.0 Lite weegt slechts 265 gram en heeft een unieke HM Carbon constructie dat bestaat uit één stuk. Het racket is daarbij voorzien van een speciale mix van Copper wire en siliconen, dat verwerkt is in het handvat. Hierdoor worden extreme vibraties opgevangen, zo heeft u bij iedere impact een soepel en natuurlijk gevoel. Daarnaast zorgt de constructie er voor dat u een direct feel heeft en maximale power in uw slagen kunt leggen. Daarnaast is het racket voorzien van de speciale Aeroskin technologie, waarbij de luchtcirculatie over het racket stroomt, hierdoor is het eenvoudiger om het racket te hanteren. De NT R5.0 Lite heeft een 100 sq. inch bladgrootte en een snarenpatroon van 16x19. Met dit racket heeft u de perfecte controle en kunt u voldoende power in uw slagen leggen om uw tegenstander van de baan te slaan. Het racket is daardoor geschikt voor competitie spelers.
EAN code
2013004333676

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar: 

Sportenski.nl
Gedempte Molenwijk 16
8442 BG Heerenveen