BRABO - bsj340b o geez original navy/red - Transparant

Voor € 23,99 Van € 29,99
De Bsj340b o Geez Original Navy/Red Transparant van BRABO is een stijlvolle en tijdloze accessoire die perfect bij elke outfit past. Met zijn duurzame materiaal en innovatieve ontwerp is dit product een must-have voor iedereen die op zoek is naar stijl en comfort. De navy/red kleurencombinatie maken dit product een echte blikvanger. Dit product is universeel en verkrijgbaar in maat UNI, dus het is een perfecte aanvulling op je kledingkast.
Voorraad per winkel 31 32
Intersport Sneek
Deze Brabo O'Geez Original Hockeystick voor kinderen is een veld hockeystick van hout die versterkt is met glasvezel.
EAN code
8717264688906
Artikelnummer leverancier
31505340020
Merk
BRABO
Kleur
Transparant
Artikel Structuurcode
37923
Voorraad per winkel 31 32
Intersport Sneek

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.

Maak je outfit compleet!