BRABO - brabo it traditional carbon 70 lb - Zwart-Multicolour

BRABO It Traditional Carbon 70 lb Zwart-Multicolour is een professionele hockeystick voor de verfijnde speler. Deze veelzijdige stick biedt een klassiek ontwerp met moderne technologie. De stick is gemaakt van carbon met een klassieke taper en een middelzware flex. De stick heeft een unieke zwart-multicolour kleur voor een opvallende stijl. De stick heeft een soepele polyurethaan coating, waardoor de stick een lage frictie en optimale controle biedt. Een perfecte combinatie van stijl, prestaties en kracht voor een uitmuntend resultaat.
Voorraad per winkel
De Brabo IT Traditional Carbon 70 LB hockeystick is een composite indoorstick met veel balgevoel. Controle en comfort zijn de belangrijkste eigenschappen van deze indoor stick. Door de 10% carbon in combinatie met fiberglas ontstaat er een gezonde mix tussen balgevoel en power. De low bow curve maakt hem geschikt voor jou als technische speler en zorgt voor extra controle bij het dribbelen.
EAN code
8717264767595
Artikelnummer leverancier
315.26142.000
Merk
BRABO
Kleur
Zwart-Multicolour
Artikel Structuurcode
37941
Voorraad per winkel

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.