BOLLÉ - Quiz matte black&blue - zwart combi

Quiz matte black&blue
Voorraad per winkel
De allereerste Junior vizierhelm van Bollé®: we hebben alle geweldige technologieën van QUIZ gebruikt en vervolgens een vizier toegevoegd om de opwindende QUIZ VISOR te creëren. De duurzame en stevige ABS-harde schaal zit bovenop een EPS-voering en biedt een goede bescherming tegen schokken en scherpe voorwerpen. De Air Extractor-ventilatieopeningen houden het hoofd koel en het Click-To-Fit ™ -systeem biedt veel comfort en past de maat aan naarmate kinderen groter worden.
EAN code
2013004223960
Artikelnummer leverancier
31937
Merk
BOLLE
Kleur
zwart combi
Artikel Structuurcode
45953
Voorraad per winkel
<p><img src="https://www.sportenski.nl/media/wysiwyg/Maattabel_Skihelmen.jpg" alt=""></p>

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.