BOLLÉ - Nevada Alexis Pinturault - blauw combi

De BOLLÉ Nevada Alexis Pinturault is een kwalitatief hoogwaardige sportaccessoire. Deze accessoire is verkrijgbaar in een prachtige blauwe combinatiekleur en is verkrijgbaar in een universele maat. De BOLLÉ Nevada Alexis Pinturault is een perfecte accessoire voor elke actieve levensstijl. Het is een must-have voor iedereen die de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit zoekt.
Voorraad per winkel
Een gewaagde stijl voor deze cilindrische frameloze bril. Met Phantom + fotochrome en gepolariseerde lens en enkele van de beste technologieën.
EAN code
2013004223861
Artikelnummer leverancier
21925
Merk
BOLLÉ
Kleur
blauw combi
Artikel Structuurcode
45893
Voorraad per winkel

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.