Blog #3 Even voorstellen: Rick Giezen

Blog #3 Even voorstellen: Rick Giezen

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie er bij ons in het team werken. Vandaag aan het woord mijn collega Rick!

Hoe lang werk je bij Intersport Superstore Roden De Leeuw?

In Januari werk ik hier precies een jaar.

Wat is jouw functie?

Ik ben verkoopmedewerker in het filiaal Roden.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik adviseer klanten over de aankoop van producten. Ik sta meestal bij de voetbalschoenen en -kleding.

En bevalt het werk je?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Intersport Superstore Roden De Leeuw. Ik vind vooral de combinatie werk en sport erg leuk. Ik voetbal zelf naast mijn werk en studie. Om dan ook in mijn werk ook bezig te zijn met de sport is super!

Wat heb je gedaan voordat je kwam werken bij Intersport Superstore Roden De Leeuw?

Hiervoor heb ik in de horeca gewerkt. In de horeca heb je ook klantcontact, alleen ik miste het stukje meedenken en adviseren. Op dit moment combineer ik mijn werk met mijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. 

Wat vind jij het leukst aan het bedrijf?

Ik vind dat wij een super leuk team hebben! Naar mijn mening heeft iedereen het erg naar zijn zin bij de Intersport. Dit enthousiasme slaat hopelijk ook over op de klanten.