Even voorstellen: Jurriën Smeets

Even voorstellen: Jurriën Smeets

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie er bij ons in het team werken. De eerste die aan de beurt is, is Jurriën!

Hoe lang werk je bij Intersport Superstore Roden De Leeuw?

Anderhalf jaar! 

Wat is jouw functie?

Bedrijfsleider van het filaal Roden.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik coördineer het personeel, de planning en alles wat er op de werkvloer gebeurt. Ik probeer ook een zo'n goed mogelijke werksfeer te creeëren en zorgen dat er een hoge klanttevredenheid is.

En bevalt het werk je?

JA! Super leuke collega's, het adviseren van klanten en het meedenken in hun wensen motiveert mij. Ik probeer elke dag iets nieuws te bedenken, organiseren om de winkel te blijven vernieuwen.

Wat heb je gedaan voordat je kwam werken bij Intersport Superstore Roden De Leeuw?

Ik heb als tennisleraar gewerkt bij Continu Tennis en ik heb gewerkt in een Tennisshop. Altijd met veel plezier gedaan en vanuit daar ben ik ook Tennisspecialist geworden. In mijn vrije tijd ben ik ook altijd nog te vinden op de tennisbaan. 

Wat vind jij het leukst aan het bedrijf?

De collega's en de klanten. Het is een ruim opgezette winkel met een mooi en breed assortiment. Elke collega zet zich op zijn eigen manier in voor het bedrijf en de klant en dat vind ik geweldig om te zien!

Gerelateerde berichten
  1. Buiten sporten het nieuwe normaal? #staysafe Buiten sporten het nieuwe normaal? #staysafe Buiten lekker een frisse neus halen, het is gemakkelijk en goed voor je weerstand. Je kunt buiten sporten wanneer je maar wilt!