ADIDAS HOCKEY - opro self-fit gen4 - Blauw

€ 16,99
ADIDAS HOCKEY brengt je de allernieuwste opro Self-Fit Gen4. Deze geweldige blauwe hockey-accessoire biedt je een uniek ontwerp om je spel te verbeteren. Het biedt een optimale pasvorm en comfort, zodat jij de controle hebt over elke beweging. Wees een stap vooruit van de rest met ADIDAS HOCKEY!

Beschikbare kleuren

  • ADIDAS HOCKEY - opro self-fit gen4 - Wit
  • ADIDAS HOCKEY - opro self-fit gen4 - Blauw
Voorraad per winkel SR
Intersport Heerenveen

Adidas Hockey - Opro Self-Fit Gen4 - Blauw

Adidas Hockey brengt je de nieuwste Opro Self-Fit Gen4 in het blauw. Geniet van een comfortabele pasvorm en een uitstekende pasvorm voor al je sportactiviteiten. Met een ademend profiel en een stevige grip is dit een must-have accessoire voor elke fan van de sport.

Technische Eigenschappen

  • Opro Self-Fit Gen4-ontwerp
  • Ademend profiel voor een comfortabele pasvorm
  • Stevige grip voor betere prestaties
  • Gewicht: 140 gram
  • Kleur: Blauw
  • Uniseks

Samenvatting

Met de Adidas Hockey Opro Self-Fit Gen4 in het blauw heb je een must-have accessoire voor al je sportactiviteiten. Het ademende profiel en de stevige grip zorgen voor een optimale pasvorm en betere prestaties. Geniet van een gewicht van slechts 140 gram, een kleur blauw en een uniseksontwerp.

EAN code
5060143576871
Artikelnummer leverancier
ADIBP33B-NVY
Merk
ADIDAS HOCKEY
Kleur
Blauw
Artikel Structuurcode
37811
Voorraad per winkel SR
Intersport Heerenveen

Maattabel_Hockey

Bedenktijd

De wet 'kopen op afstand' geeft u het wettelijk recht uw bestelling zonder opgaaf van reden te retourneren. U dient hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met Sportenski.nl om de retourzending te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te zenden. Gebruik hiervoor a.u.b. het modelformulier voor herroeping of volg onderstaande ruil- en retourprocedure.
 

Ruil- en retourvoorwaarden

- Binnen 14 dagen na ontvangst  van uw bestelling;
- Print het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in;
- Kopie aankoopnota of pakbon in de verpakking insluiten;
- Het artikel is ongedragen/onbeschadigd en voorzien van alle labels en kaartjes (passen mag);
- De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Sportenski.nl zal het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen, vanaf het moment dat u de herroeping aan ons hebt gemeld. Wij mogen hiermee wachten totdat u kunt aantonen de bestelling retour te hebben gestuurd of wij het product hebben ontvangen.
 

Terugsturen

Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de te retourneren artikelen terug naar het adres genoteerd op het retouradres.